Oana Chiriac prezintă matinalul de la România TV

oana-chiriacFosta crainică de la TV Bacău, Realitatea TV Bacău și Antena 1 TV Bacău și juristă la Compania de Apă Bacău prezintă de azi matinalul de la postul național România TV, anunță Reporter virtual.

Conform aceleiași surse, Oana Chiriac a debutat în televiziune în urmă cu zece ani la postul deținut de primarul Gheorghe Ștefan (Pinalti), de la care a plecat la trustul de presă Deșteptarea din Bacău. Au urmat Realitatea tv Bacău (2009) și Antena 1 Bacău (2011), după care s-a angajat jurist la compania locală de apă.

După aceea, susține sursa citată, a primit oferta de la Eugen Chelemen, redactorul-sef RTV, sa prezinte matinalul de weekend la ruperea Realitatii tv.

Dupa un an si cinci, conducerea postului de televiziune a hotarat sa prezint prin rotatie cu colega Geanina Lungu matinalul din cursul saptamanii, alaturi de Bogdan Alecsandru. Voi continua insa sa prezint si matinalul de weekend, ca si pana acum”, ne-a declarat Oana Chiriac, intr-o scurta discutie telefonica din aceasta dimineata.
– sursa: reportervirtual.ro

Cât a lucrat în Bacău, Oana Chiriac s-a făcut remarcată printr-o viață mondenă debordantă și o serie de gafe de proporții.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “Oana Chiriac prezintă matinalul de la România TV

  1. Acum e purtatoare de vorbe la compania de apa. E usor in conflict de interese cu politica RTV. Ca jurista e o nulitate absoluta si nu numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *