Vadim Tudor, cu mâna pe fundul unei bunăciuni!

Corneliu Vadim Tudor,  invitat la emisiunea „Un show păcătos” a lui Dan Capatos, şi-a făcut o intrare triumfală în studio, acolo unde a salutat-o într-un stil „obraznic” pe asistenta temporară. Europarlamentarul s-a îmbrăţişat cu roşcata Ana Maria Mocanu, iar într-un moment de inspiraţie a coborât mâna pe una dintre feselei fetei. Dan Capatos, Bordea şi toată sala au râs în hohote. Gestul lui nu este privit cu ochi buni de clasa politica, insa trebuie sa recunoastem ca nu are gusturi rele!!

corneliu_vadim_tudor_bunaciuneAna Maria Mocanu

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *