Sute de bacauani l-au plans pe Dumitru Sechelariu (fotoreportaj)

Sute de bacauani au asteptat ore in sir in fata Cimitirului Central din Bacau pentru a-si lua ramas bun de la Dumitru Sechelariu. Fostul primar al Bacaului si patron al FCM Bacau a fost condus pe ultimul drum de membrii familiei, dar si de alte personalitati ale Bacaului, ca parlamentarul Gabriel Vlase, presedintele CJ Dragos Benea, primarul Slanicului – Adi Serban, fostul edil al Sascutului – Ioan Rauta, fostul prefect Constantin Scripat si altii.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “Sute de bacauani l-au plans pe Dumitru Sechelariu (fotoreportaj)

  1. Pingback: Fotografii de la înmormântarea lui Dumitru Sechelariu | Florin Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *