Lenovo are planuri mari!

RIM

CFO-ul Lenovo, Wong Wai Ming, a declarat intr-un interviu la intalnirea anuala in Davos, Elvetia ca Lenovo se gandeste la posibile investitii si aliante strategice, una dintre ele fiind RIM, Blackberry : “Analizam toate oportunitatile, RIM si multi altii. Nu vom ezita daca se va prezenta oportunitatea potrivita care ne poate avantaja pe noi si pe actionari.

Dorinta lui Lenovo este sa se impuna si mai mult pe piata de mobile, mai ales in Europa cat si in Statele Unite, de aici pleaca si dorinta de a achizitiona deja o companie cu experienta in acest domeniu, mai ales daca respectiva companie are si probleme in a se mentine pe linia de plutire.

Stirile despre o posibila asociere sau achizitie vin la doar cateva zile de la lansarea programata pe 30 ianuarie, a noilor terminale ce ruleaza OS10, Blackberry Z10 si X10. Primul este un dispozitiv cu touchscreen iar cel de-al doilea este clasicul QWERTY ce beneficiaza si de un display touch.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *