Dan Mihăescu a murit!

Dan Mihaiescu

Umoristul Dan Mihăescu a decedat, iar Mihai Bendeac a anunţat asta pe contul său de Facebook, fără a oferi însă mai multe amănunte. Din câte se pare,  Bendeac si Mihăescu erau prieteni.  Dorinta artistului a fost ca Mihai Bendeac sa faca anuntul mortii sale sub forma de versuri :„Am să anunţ exact aşa cum m-a rugat“,

„Umoristul Mihaescu a decis sa decedeze/
Lung prilej de barfe si de ipoteze.”

Drum bun, prieten drag„, a scris Mihai Bendeac pe Facebook.

Umoristul Dan Mihaescu in varsta de 78 de ani s-a făcut cunoscut prin textele sale, special scrise şi adaptate pentru emisiuni de televiziune şi care au fost interpretate de cei mai mari actori de comedie din România.

Începând cu Toma Caragiu, al cărui prieten era regretatul maestru, şi a sa faimoasă „Fabulă”, care îşi păstrează şi astăzi sensul, şi mergând până în zilele noastre, la Mihai Bendeac, nu există nume mari ale comediei care să nu fi jucat, vreodată, într-un text scris de Dan Mihăescu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *