Tinerele din Bacau au un loc de munca dupa terminarea facultatii : Videochatul!

videochat_bacau

Tinerele absolvente de facultate in cautarea unui job sunt ademenite de angajatori prin postul de „operator pc”. Totul suna bine pentru ca majoritatea tinerilor din ziua de azi stiu sa foloseasca un computer. Anunturile atrag imediat tinere care sunt in cautarea unui loc de munca.

Surprizele unui astfel de loc de munca vin insa cand iti iei inima in dinti si suni la numarul lasat pentru contact, angajatorul iti da detaliile despre viitorul tau loc de munca :”Stai în fața calculatorului și intri în sesiuni erotice cu persoane din Europa și SUA. Trebuie să fii îndrăzneață și fără inhibiți.  În ceea ce privește programul, acesta este o săptămână de zi și una de noapte, ca să prindem ora de vârf „.

Cautarea continua pana gasesti un loc de munca demn de tine si de pregatirea ta, cam rar ce-i drept!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *