Shakira a nascut un baiat, pe Milan!

Cântăreaţa Shakira a născut un băieţel sănătos căruia i-a pus numele Milan. Este primul copil pe care vedeta îl are cu fotbalistul Gerard Pique. Cei dori au întâmpinat cu bucurie venirea pe lume a fiului lor, Milan, într-un spital din Barcelona.

Shakira a anunţat pe site-ul personal naşterea lui Milan Pique Mebarak, născut pe 22 ianuarie la ora 21:26, în Barcelona.

Vedeta a explicat şi cum a ales numele fiului ei: „numele Milan vine din slavă şi înseamnă drag, iubitor şi graţios; în Roma Antică însemna productiv, ambiţios, iar în sanscrită înseamnă uniune. La fel ca tatăl său, Milan a devenit membru al FC Barcelona încă de la naştere”.

Spitalul a confirmat că atât Milan cât şi mama se află într-o stare excelentă.

shakira_a_nascut

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *