„OTV va emite în continuare!”

Postul  de televiziune OTV a acumulat amenzi in valoare de 1.107.000 între anii 2009- 2012, ele nefiind achitate CNA a decis ieri să retragă licenţa.

Ce a declarat Dan Diaconescu despre asta : “Este vorba, evident, despre o răzbunare politică. Se ştie că nu avem cum să plătim amenzile, deoarece societatea se află în insolvenţă, şi că vom depune contestaţie în instanţă pentru acest abuz care ni se face. Am de gând să mă adresez instanţelor din afară, voi depune plângere şi la Parlamentul European pentru încălcarea drepturilor omului şi a dreptului la liberă exprimare. Mă aşteptam să fiu sabotat de actuala guvernare, dar nu mă las. Voi lupta pentru drepturile mele şi îi asigur pe telespectatorii OTV că postul va emite în continuare, să stea liniştiţi

diaconescu-OTV

Licenţa OTV, care ar fi expirat de drept pe 28 martie 2013, a fost retrasă la propunerea Laurei Georgescu, preşedintele CNA, cu unanimitate de voturi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *