Cele mai ieftine masini noi din Romania!

top_masini_ieftine

Conform datelor furnizate de comercianți, cel mai ieftin model de autoturism nou aflat în prezent în vânzare este Dacia Logan, în echipare Acces, dotat cu propulsorul alimentat cu benzină de 1.2 litri care dezvoltă 75 CP. Acest vehicul are un preț de bază de 6.690 de euro. Pe locul secund în clasamentul celor mai mici prețuri se află sora mai mică a Loganului, Dacia Sandero. Având aceleași caracteristici – echipare Acces, motor 1.2 MPI – 75 CP – modelul produs la Mioveni costă minimum 6.990 de euro. În topul prețurilor mici locul trei este ocupat de varianta cu trei uși a modelului Skoda Citigo. În echipare Active și cu motor de 1.0 litri care dezvoltă 60 CP vehiculul ceh costă 7.954 de euro. De altfel, este demn de luat în seamă faptul că toate cele 15 modele prezente în clasamentul întocmit de Capital au propulsoare alimentate cu benzină, pentru variantele diesel trebuind achitate sume suplimentare considerabile. Privind clasamentul este vizibil și faptul că doar Logan, Sandero și Renault Symbol sunt vehicule cu dimensiuni ceva mai mari, restul fiind modele aparținând clasei mini.

 

Clasament_masini_ieftine

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *