Hot la 81 de ani! A furat un telefon!

telefon_furat

Socant am putea zice, nimeni nu s-ar fi gandit ca un batranel la 81 de ani ti-ar fura telefonul, mai ales cand victma are 63 de ani! El a fost prins si arestat preventiv 15 zile.

In comunicatul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) se precizeaza ca ”in timpul cercetărilor efectuate de poliţişti, suspectul, în vârstă de 81 de ani, a acuzat dureri în zona pieptului, afirmând că este bolnav de epilepsie, motiv pentru care, la sediul secţiei a fost solicitat sprijinul unei ambulanţe. Suspectul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale, fără a fi însă necesară internarea”. Prejudiciul în valoare de aproximativ 300 de lei, a fost recuperat şi inapoiat bărbatului de 63 de ani.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *