Fun

O Toyota functioneaza chiar daca a fost facuta praf! Dovada in video!

In urma unui accident rutier , un sofer a condus prin oras cu masina facuta praf! Totul s-a intamplat cand un şofer rus nu a acordat prioritate unui a utobuz, iar acesta a intrat din plin în el!  Culmea este însă faptul că şoferul (beat) aflat la volanul Toyotei Corolla a reuşit să fugă de la locul accidentului cu chiar la volanul maşinei avariate in ultimul hal.

corolla

In video-ul de mai jos veti vedea ca Corolla continua să funcţioneze, pana la un moment dat cand a încercat să fugă de poliţie cu picioarele, dar a fost prins!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *