LG 4K – Televizoarele care se vand ca painea calda in ciuda pretului de 22000 de dolari bucata

LG reuseste sa vanda televizoarele  4K 84LM9600 in ciuda pretului exagerat de mare, 22000 de dolari/ bucata! Producatorul coreean a reusit sa livreze peste 300 de bucati si asta doar pe piata din Coreea de Sud. De la lansarea care a avut loc in vara, LG a livrat aproximativ 60 de televizoare 4K pe luna. Aceasta cifra nu pare deloc impresionanta, dar luand in calcul pretul enorm, putem spune ca cei de la LG au facut o treaba destul de buna.

O curiozitate ar fi de ce se cumpara pentru ca momentan nu exista posturi 4K sau continut accesibil marilor mase de oameni, dar se asteapta ca tehnologia  4K sa se dezvolte.

LG-84LM9600

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *