Jaful anului in Bacau!

jaf_luceafarul_bacauIn noaptea de sâmbătă spre duminică, la un magazin de bijuterii dintr-un complex comercial din centrul Bacăului a avut loc un jaf, de unde au fost furate mai multe bijuterii din aur. Atacatorii sunt căutaţi de către poliţişti.
Loredana David, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, jaful a fost anunţat duminică dimineaţă, de către o femeie care a reclamat că au fost sparte trei standuri de bijuterii din complexul comercial, de unde au fost furate bijuteriile.

Ea nu a putut preciza ce cantitate de bijuterii a fost furată.

Conform sursei citate, Poliţia face cercetări la faţa locului şi îi caută pe atacatori.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *