Blackberry Z10

blackberry-z10BlackBerry Z10 un smartphone pe piata telefoanelor mobile care  insa nici macar nu a fost lansat oficial, dar  este vedeta unui  videoclip postat pe Youtube.

RIM se pregateste de marea lansare a noilor dispozitive BlackBerry 10 pe 30 ianuarie. Se pare ca atat ziaristii cat si fanii nu mai au rabdare pana dupa evenimentul oficial, mai ales ca noul ecosistem RIM se lasa asteptat de ceva vreme. Asa s-ar putea explica aparitia online a unui numar impresionant de zvonuri, fotografii si chiar filmulete de prezentare pentru noile smartphone-uri BlackBerry Z10.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *