Shakira a pozat insarcinata!

shakira_insarcinata

Shakira şi iubitul ei, fotbalistul Barcelonei Gerard Pique, au decis să pozeze într-o ipostază inedită cu puţin timp înainte de venirea pe lume a primului lor copil. Shakira poartă doar un sutien şi o fustă lungă, iar Pique este îmbrăcat doar într-o pereche de pantaloni. Cântăreaţa Shakira a pozat îmbrăcată sumar cu puţin timp înainte de a deveni mamă. Fotografiile fac parte dintr-o campanie UNICEF.

Împreună cu UNICEF, cântăreaţa şi fotbalistul duc o campanie pentru a determina oamenii să cumpere cadouri pentru bebeluşii ce vor ajunge pe lume în ţările defavorizate. Shakira, 35 de ani, calcă astfel pe urmele lui Demi Moore sau Britney Spears, care au pozat cu puţin timp înainte să nască.

Cei doi îşi intâmpină familia şi prietenii la o petrecere virtuală în cinstea sosirii pe lume a primului lor copil. Shakira a decis să nu pozeze pentru coperta unei reviste şi a postat fotografiile pe pagina personală de Twitter.

Fotografia o vedeti aici :

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *