O cascada din Romania se afla pe primul loc in topul celor mai frumoase din lume!

cascada_bigar_valea_minisului

Cascada Bigăr din România (foto) se afla pe primul loc in topul celor mai frumoase cascade din lume potrivit site-ului theworldgeography.com a căutat cele mai frumoase şi neobişnuite cascade ale lumii. Între frumuseţile naturii, cascadele sunt printre cele mai fascinante, aceste căderi de apă completând uimitor un cadru, de obicei, mirific. Cascada Bigar se află în Munţii Aninei, din judeţul Caraş-Severin, pe Valea Minişului. Practic este locul în care izbucul Bigăr se varsă în râul Miniş.

Pe locul doi se afla Cascada Flacara Eterna din SUA iar pe locul al treilea Cascada Asik-Asik, Filipine.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *