Tastatura pentru iPhone

tastatura_iphoneNu cred ca s-ar avea rostul insa deja s-a pregatit un concept al tastaturii pentru Iphone.  iPhone-ul cu tastatura este cu adevarat una dintre imaginile cu care foarte greu ne-am putea obisnui.

Dar tehnologia inseamna inovatie si atingerea unor noi provocari, astfel ca printre produsele prezentate anul acesta in Las Vegas la CES 2013 si-a facut aparitia si SoloMatrix si noua tastatura fizica pentru iPhone.

Tastatura vine integrata intr-o husa si transforma iPhone-ul intr-un rival al sau, adica BlackBerry. Este mai usor sa scrieti mailuri lungi sau sa luati cateva notite, dar telefonul devine mai greu si mai incomod de tinut in maini, mai ales pentru cei care s-au obisnuit cu designul actual al iPhone-ului. Gadgetul ar urma sa apara pe piata undeva prin luna septembrie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *