Cel mai bun hotel din lume

O noapte in acest hotel costa 42 de Euro, se numeste Lauriston Court, este situat in partea de nord a Tarii Galilor si are doar 11 camere insa conduce clasamentul datorita serviciilor impecabile pe care le ofera. Oaspetii au laudat sericiile oferite de proprietarii Carol-Lynn si Ian Robbins, care stau mereu la dispozitia clientilor cu sfaturi, asistenta si chiar sandvisuri, in cazul in care acestia din urma pleaca la drum lung. “Le spun mereu oamenilor care se cazeaza la noi: indiferent ce problema aveti, eu va pot ajuta”, spune proprietara resortului de la malul marii. Cuplul munceste de la 6:30 dimineata, pana seara tarziu, dar nu se plange de asta. “Suntem disponibili 24 de ore din 24, sapte zile pe saptamana, pentru orice doleanta a oaspetilor nostri. Nu privim asta ca pe un job, ci ca pe un stil de viata”, sustin acestia.

 

cel-mai-bun-hotel-din-lume-costa-doar-42-de-euro_1 cel-mai-bun-hotel-din-lume-costa-doar-42-de-euro_2

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *