Maine va fi lansat Telefonul Facebook!

fbphone

Presa americana informeaza ca Facebook va susține maine o conferință de presă pentru a anunța lansarea primului său telefon mobil.

Secretul conferintei de maine a fost pastrat de oficialii retelei de socializare fondate de Mark Zuckerberg dar chiar si asa zvonurile privind mult așteptatul gadget nu au întârziat să apară. Inca nu se stie dacă telefonul în sine va ava propriu hardware sau a fost utilizat cel al unui producător de mobile cu scopul de a arăta noul sistem de operare Facebook OS.
Pentru ca Facebook are parteneriate cu Google și Apple se poate ca acest telefon/sistem de operare sa nu fie construit pentru a concura cu iPhone și telefoanele Android, ci doar este realizat pentru țări emergente.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *