Ea a castigat Miss America

Tanara care a fost desemnata ieri seara cea mai frumoasă femeie din SUA în cadrul concursului Miss America se numește Mallory Hytes Hagan.

Blonda în vârstă de 23 de ani a câștigat titlul de Miss America, în cadrul competiției de anul acesta care aavut loc în Las Vegas si a dus cea mai râvnită coroniță din SUA în New York-ul natal.

Pe locul doi s-a clasat Miss Carolina de Sud, Ali Rogers, în timp ce Alicia Clifton din Oklahoma, s-a clasat a treia.miss-america-1 miss-america-2

Mallory nu a impresionat juriul doar cu frumusețea ei, ci și cu un dans de step executat ca la carte pe muzica lui James Brown.

În cadrul concursului au fost și două participări inedite: o concurentă care suferă de autism și o alta care intenționează să-și extirpe ambii sâni, de teama unui cancer al glandelor mamare, boală care a răpus-o pe mama ei.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *