Delia Matache isi arata fundul pe Facebook!

delia-costum-baie

Delia Matache este apreciată de fani nu doar pentru vocea ei răgușită si sexy, ci și pentru trupul voluptos, pe care și-l pune în evidență cu ținute deloc cuminți în timpul concertelor. In timp ce se afla in concediu a pozat pe o plajă asa cum puțini au avut ocazia să o vadă.

Delia a plecat cu soțul ei, Răzvan Munteanu, în Asia imediat după Revelion. Delia are de gând să se relaxeze într-un concediu prelungit, timp de aproape o lună, pentru că nu a avut ocazia să meargă în voiaj de nuntă. Prima locatie aleasa de vedeta Dubai, după care a mers spre Filipine, unde mai petrece o săptămână, după care cei doi soți vor ajunge în Bali, tot pentru o săptămână, călătoria urmând să se încheie în Malaysia.

Pe una dintre exotiocele plaje unde a avut ocazia să pună piciorul, frumoasa cântăreață și-a expus formele voluptoase. Cântăreața a împărtășit experiența și cu fanii ei de pe Facebook, unde a postat mai multe imagini cu ea în costum de baie. În una dintre poze însă vedeta este fotografiată cu spatele, arătându-și posteriorul apetisant pentru care  a primit în jumătate de oră, peste 2.000 de like-uri.delia-matache

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *