Iulia Albu goala dar cu gaina ca animal de companie

iulia_albu

Iulia Albu este sotia designerului de papuci. Ea socase intreaga Romanie in urma cu patru ani cand a fost fotografiata goala pusca dar incaltata cu pantofi marca sotului, Mihai Albu. Isi acoperise fata cu par si nu a recunoscut nici in ziua de azi ca ea este in acea poza!

De curant Iulia Albu si-a luat o gaina drept animal de companie. Nu e o gaina oarecare ci un ochin pitic cu numele Chateau LouLou.

Ea a declarat : „Face de o lună parte din ‘echipa’ mea și a fost până în acest moment unul dintre cale mai bine ținute secrete din ‘showbiz’. (…) Numele cochinului pitic este Chateau LouLou de la Fraise și nu este o găina oarecare, ci o pasăre cu ‘pedigree’. Pasărea a fost aleasă în functie de tiparul comportamental și penaj și se pare că nu este o alegere chiar atât de neobisnuita în rândul vedetelor de peste Ocean. Tori Spelling este o alta posesoare a unei ‘cotcodăcitoare’, de mătase japoneză de această dată.

Iulia Albu a scris pe site-ul de socializare Facebook: „Chateau LouLou s-ar putea dovedi chiar mai bine ‘îmbrăcată” decât multe dintre vedetele de pe plaiurile mioritice, ceea ce, până la urmă, nu ar fi chiar atât de surprinzător, nu-i așa?”.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *