Fotomodelul Raluca Podea face copii doar daca se marita!

Raluca_podea

Sotul Ralucai Podea, Adrian Iordache i-a interzis acesteia sa mai pozeze in sanii goi pentru ca el i-a platit silicoanele si deci numai el are dreptul sa le admire! Fotbalistul şi-ar dori un copil cu fotomodelul de 25 de ani, însă Raluca aşteaptă mai întâi verigheta.

Raluca Podea declara : “Am mai fost măritată, am un băiat în vârstă de 5 ani cu fostul meu soţ, dar nu îi voi face un copil şi lui Adrian până nu mă duce la altar. Aştept să mă ceară de nevastă. Nu fac copii dacă nu sunt măritată”!  Vedeta s-a făcut fată de casă, în ultima vreme, cu sau fără voia ei. Adrian nu o mai lasă la prezentări de modă şi nici să pozeze cu sânii la vedere, după ce i-a plătit 3.500 de euro pentru implanturile mamare. “Sunt casnică. Acum petrec mai mult timp împreună cu iubitul, dar şi cu David, fiul meu. Am grijă ca ei să se înţeleagă bine. I-am promis lui Adrian că nu mai pozez dezbrăcată şi mă ţin de cuvânt. Nu mai apar nici în reviste pentru bărbaţi. Îl iubesc pe Adrian şi pentru că îl respect, nu vreau să-l supăr”.

Raluca Podeaa a  îngroşat rândul vedetelor cu sâni impresionanţi, după ce şi-a pus silicoane de un kilogram. Rămasă fără serviciu, Raluca spune că se ocupă doar de gospodărie: “Merg la piaţă, fac mâncare şi curăţenie”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *