SOC! Andreea Marin si Stefan Banica Junior se despart!

Cu atât mai şocantă este despărţirea dintre cele două vedete cu cât, de-a lungul timpului, aceştia au afişat imaginea unui cuplu perfect, neatins de bârfe sau scandaluri.Şi totuşi…

andreea_marin_stefan_banica

Presa a atras atenţia în numeroase rânduri că lucrurile nu sunt tocmai „roze” în căsnicia Andreei Marin şi a lui Ştefan Bănică, fie din cauza intransigenţei ei, fie din cauza escapadelor lui, aspecte negate cu vehemenţă, în special, de fosta prezentatoare.

Chiar dacă cei doi au pornit la drum cu dragoste şi dăruire, au fost tot mai dese momentele în care cei doi apăreau separat în public. Ba chiar mai mult, în ciuda faptului că susţinea că mariajul lor este minunat, Andreea Marin recunoştea, în urmă cu câteva luni: „Un divorţ nu este ceva care să mă dărâme, chiar dacă nu mi-l doresc”, declaraţie interpretată încă de atunci ca un preambul la un anunţ de separare.

Ştefan Bănică jr. şi Andreea Marin s-au căsătorit în SUA, în 2006, dar aveau o relatie oficială de peste doi ani. Un an mai târziu, în 2007, „Zâna Surprizelor” născut-o pe Violeta.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *