Atentat cu bombă in Piatra Neamț

terorism_atentat-pitara-neamt

Un dispozitiv explozibil militar care fusese montat sub un autoturism în Pitara Neamț a fost descoperit de polițiști. Conform DIICOT, atentatuș îl viza pe interlopul Bogdan Mararu, al cărui frate a fost împușcat în 2010.

Un atentat cu o bombă militară la Piatra-Neamț a fost dejucat. O parte a orașului este închisă până când geniștii vor reuși să dezamorseze bomba. Conform polițiștilor, atentatul îl viza pe Bogdan Mararu, un interlop al cărui frate a fost împușcat în 2010, într-un bar, în urma unei răfuieli mafiote.

Trei suspecți au fost prinși după amenințarea cu bombă.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *