Dan Bursuc surprins scuipand seminte intr-un hypermarket

Dan Bursuc a fost filmat pe cel mai cunoscut impresar de manelisti din Romania in timp ce isi facea cumparaturile intr-un hipermarket din zona Vitan. Parca schimbat complet, Dan Bursuc a plecat la cumparaturi chiar in toiul noptii.

“Impresarul manelistilor” a renuntat la costumele scumpe si la imbracamintea de catifea si a plecat din casa imbracat intr-un palton negru neglijent, adidasi si pantaloni sport.

In timp ce se plimba plictisit printre raioane, acesta nu a renuntat insa la a manca semintele pe care cel mai probabil le-a adus de-acasa.

dan_bursuc

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *