FOTO SPION cu noile Sandero, Logan şi Sandero Stepway

Noile generaţii de Dacia Logan, Dacia Sandero şi Dacia Sandero Stepway au fost surprinse în timp ce erau testate pe drumurile din apropierea oraşului Sinaia. Spre deosebire de ultimele fotografii spion publicate pe internet, de această dată maşinile au fost fotografiate împreună.

FOTO SPION: Noile Sandero, Logan şi Sandero Stepway, surprinse la teste în România

În fotografiile capturate se poate vedea că noile modele Dacia vor avea forme puţin mai agresive decât generaţiile curente. Atât noul Logan, cât şi noile Sandero şi Sandero Stepway au muchii mai ascuţite în partea din faţă şi par mai „nervoase”.

În partea din spate, noua generaţie a Daciei Logan va păstra, în mare, formele pe care le ştim deja, mai ales când vine vorba despre bară. În schimb, stopurile vor fi complet diferite. Acestea nu vor mai fi longitudinale, ca până acum, ci vor prelua liniile celor montate pe Renault Laguna Sport Tourer.

Bordul noilor modele va fi, se pare, preluat de pe monovolumul Lodgy.

Noile Dacia Logan, Dacia Sandero şi Dacia Sandero Stepway vor fi prezentate în premieră mondială la salonul auto Paris 2012 care se va desfăşura în perioada 29 septembrie – 14 octombrie.

sursa. ProMotor

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *