Bacauanul care isi inchiriaza Maserati-ul, pentru ca nu are bani sa il intretina

 

Sătul s-o mai ţină în garaj şi disperat că întreţinerea îl va aduce în scurt timp la sapă de lemn, un băcăuan de 32 de ani a decis să-şi închirieze maşina de lux, un Maserati. Pentru o sută de euro pe zi, plus banii de benzină, el o oferă oricărui amator de plimbări dornic să atragă privirile trecătorilor.

 

Alex Zarif a ajuns la această decizie după ce şi-a dat seama că maşina pe care a cumpărat-o în luna martie din Olanda nu îi aduce decât pierderi. Şi-a zis să facă într-un fel să şi câştige un ban de pe urma unui asemenea bolid. Maşina are un motor de 4244 centimetri cubi, pe benzină, 401 cai putere, prinde suta la oră în 3,5 secunde şi are dotări full option. „În martie, când l-am cumpărat, am dat vreo 26.000 de euro, şi avea 124.000 de kilometri la bord. Maşina nu este scumpă, dar cel mai scump este de întreţinut. Impozitul anual este de aproximativ 3.000 de euro, asigurarea Casco e 2.800 de euro, asigurarea obilgatorie 250 de euro, revizia, 2.750 de euro, pe care o fac numai la reprezentanţa din Roma, iar înmatricularea m-a costat aproape 3.500 de euro. Consumul este de 14-15 litri la drum întins şi până în 20 de litri în oraş”, spune Alex. Interesant este că maşina are un efect surprinzător asupra poliţiştilor.

 

„Am făcut multe drumuri în ţară, dar nu m-a oprit nimeni, nici măcar la filtre. Pe toţi îi opreau, dar pe mine, nu. Se uitau la maşină şi se fereau, ca nu cumva să fie la volan vreo vedetă”, mai spune Alex. În ce priveşte închirierea cu ziua, el are o condiţie.

 

„O închiriez, dar conduc eu. Este mai sigur, şi clienţii pot să meargă unde vor. Pe distanţe mai lungi şi cu un timp mai mult, adaug şi costul şederii mele în preţ”, spune proprietarul. Alex mai spune că iese foarte rar cu maşina în oraş, pentru că, ori de câte ori o parca undeva, la întoarcere o găsea înconjurată de curioşi care fie se fotografiau cu ea, fie se uitau în interior, să vadă dacă nu cumva are bani sau borsete. „M-au sunat şi «băieţii», să facem concursuri prin centru, după miezul nopţii, dar am refuzat. Nu sunt un băiat de bani gata, cum ar crede unii despre proprietarii de Maseratti, ci am câştigat fiecare leuţ cu munca mea, pe care o fac de la 18 ani. Nu am fire de păr în cap câte maşini am schimbat până acum, dar asta este cea mai bună dintre toate», spune Alex.

sursa: Can Can

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7 Comments on “Bacauanul care isi inchiriaza Maserati-ul, pentru ca nu are bani sa il intretina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *