S-a lansat noul IPhone 5…cu Android

Până pe 12 septembrie, data probabilă la care va fi lansat iPhone 5, fanii Apple sunt îndemnaţi de site-urile specializate în comerţul online de gadgeturi să-şi cumpere un Goophone i5.

Aparatul este un smartphone fabricat în China, care imită foarte bine designul iPhone, dar care funcţionează cu sistemul de operare Android – un sistem folosit de companiile rivale ale americanilor de la Apple.

Preţul pentru clona chinezească de iPhone este de 213 dolari, în scădere de la preţul iniţial de 263 de dolari, dar specialiştii susţin că este o achiziţie cel puţin riscantă. Goophone i5 nu este prima imitaţie de iPhone fabricată în China, ci a treia. Primele două clone au fost Goophone X1 şi Goopfhone 4S.

Adevăratul iPhone 5 va fi prezentat de Apple cel mai probabil pe 12 septembrie, ceea ce înseamnă că, spre sfârşitul lunii viitoare, va fi disponibil şi publicului larg.

Până în prezent nu există nicio informaţie confirmată în privinţa specificaţiilor tehnice ale următorului iPhone. Zvonurile din industria de profil vorbesc, însă, că va fi mai înalt, mai subţire şi cu un ecran mai mare faţă de ultimul model prezent acum pe piaţă, iPhone 4S (4 inchi faţă de 3,5 inchi).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *