Gabriel Dutu a avut accident de motocicleta

Actorul Gabriel Duţu, fost director adjunct al Teatrului Bacovia din Bacau, cunoscut pentru rolul său din „Narcisa sălbatică”, a făcut ieri un accident cu motocicleta.

Din fericire, Duţu a scăpat ca prin minune doar cu câteva contuzii şi, după ce a primit îngrijiri de specialitate la spital, a fost trimis acasă.

Invitat în emisiunea „Agentul VIP” de la Antena 2, actorul în vârstă de 44 de ani a mărturisit că a rămas cu dureri după incident.

«Am pierdut aderenţa la motor. Eu sunt singurul vinovat de ce s-a întâmplat. Ori mi-a intrat nisip la roată şi mi-a alunecat roata, ori am stat cu mâna pe gaz mai mult decât trebuie. Am alunecat…Am încercat să mă redresez, dar mi-am dat seama că nu mai am ce face. Motorul mi-a căzut pe piciorul stâng, m-am şi rostogolit

Nu am nimic rupt. I-am mulţumit lui Dumnezeu, “şefului” care ne protejează. Asta a fost prima grijă să văd dacă am vreo fractură», a povestit el, fericit că a scăpat doar cu atât din ceea ce putea deveni o tragedie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *