Direcția Agricolă Bacău acordă subvenții la producția de mentă frecată

Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala  a anuntat introducerea unui nou ajutor pentru agricultorii bacauani. Este vorba despre masura 321 pentru sprijinirea producatorilor de menta frecata din judet. Conducerea DADR Bacau sustine ca o astfel de masura se impunea, avand in vedere avalansa de solicitari din partea agricultorilor care s-au specializat in frecat menta.

„Ne bucuram sa vedem ca in judetul nostru sunt sperante privind cresterea productivitatii agricole. De aceea ne-am si indreptat atentia catre subventionarea acestei ramuri. La cata pasiune pun agricultorii nostri in frecatul mentei, pot spune cu siguranta ca la anul Bacaul va fi printre principalii exportatori”, a declarat Ioan Chiriac, directorul DADR Bacau.

Un grup de agricultori din zona de vest a judetului a aplicat chiar pentru o finantare europeana pe acest segment. „Noi doar asta stim sa facem. Bunicul, tatal meu…toti au frecat menta. Asta am invatat si eu sa fac. Ar fi pacat sa nu facem un ban, mai ales ca avem tot sprijinul Guvernului si poate si al Uniunii Europene”, a declarat Vasile Frecus, unul dintre cei mai cunoscuti cultivatori de menta din judet.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 Comments on “Direcția Agricolă Bacău acordă subvenții la producția de mentă frecată

  1. Pingback: Pentru de dimineață | aghiuţă

  2. Apar din ce in ce mai multi frecatori de menta, si nu doar in Bacau! Pana la urma, ce este mai frumos decat sa freci menta?

  3. daca tot o sa obtina productii record la frecat de menta, ei si altii vreo 2000 de functionari publici, am sa te rog Steagule Roshu sa vezi ce drapel are Chiriac in biroul lui de la DADR. Pe bune, culorile drapelului sunt: violet, galben si albastru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *