Cod galben de Vali Vijelie la Hramul Bacăului

Meneleologii au lansat o noua avertizare de cod galben in Bacau. In ultima zi a festivalului Hramul Bacaului exista posibilitatea aparitiei fenomenului de Vali Vijelie, insotit de averse de sunete de proasta calitate. Bacauanii care vor fi prezenti la spectacol sunt rugati sa vina pregatiti cu rosii stricate, oua sau alte lucruri pentru a se feri de o eventuala aparitie a fenomenului pe scena.

Autoritatile sustin ca s-au pregatit din timp pentru astfel de situatii si sunt gata sa intrerupa sursele de curent care duc la scena, pentru a evita orice pericol. „Astfel de fenomene, din fericire, sunt mai rare la noi in Bacau. Cu toate acestea suntem pregatiti. Am avut o intalnire a Comitetului pentru Situatii de Urgenta si in caz de Vijelie stim ce avem de facut. Rugam insa populatia sa nu se panicheze si sa paraseasca  in liniste si calm zona, in cazul in care este anuntata calamitatea”, a declarat Mihai Simionescu, seful ISU Bacau.

foto: eMedia Bacau

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 Comments on “Cod galben de Vali Vijelie la Hramul Bacăului

  1. Pingback: Pentru de dimineață | aghiuţă

  2. Pingback: Cod galben de Vali Vijelie la Hramul Bacăului | UltimaOra.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *