Interzicerea eutanasierii câinilor vagabonzi în România falimentează restaurantele din China

Interzicerea eutanasierii cainilor fara stapan in Romania are urmari dramatice pentru patronii de restaurante din China. Asiaticii sustin ca vor fi nevoiti sa isi inchida afacerile daca Guvernul  de la  Bucuresti nu va da repede o lege care sa permita eutanasierea animalelor fara casa.

Reprezentantii guvernului chinez ameninta chiar ca va cere despagubiri de 200 de milioane de euro statului roman pentru destabilizarea sectorului alimentar asiatic. „Importul de caini din Romania asigura 80 la suta din necesarul nostru national. Vom face presiuni la nivel international pentru ca problema sa se rezolve”, a declarat ministrul chinez de externe.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 Comments on “Interzicerea eutanasierii câinilor vagabonzi în România falimentează restaurantele din China

  1. Pingback: Pentru de dimineață | aghiuţă

  2. si ce imi pasa mie de chinezi?? sa se omoare intre ei si sa se manance….ce is cainii astia mancarea lor de zi cu zi? nu le convine ca nu se va aproba aceasta lege sa se omoare intre ei,si sa-si faca aceleasi lucruri pe care ei le fac acestor animale…dumnezeu nu a dat viata acestor animale ca ei sa le manance…lea dat ca sa si traiasca viata asa cum facem si noi….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *