Ungurii veniți la Ghimeș au fost prinși încercând să scoată din țară sacoșe cu pământ românesc

Ungurii veniti la sarbatoarea anuala de la Ghimes, au fost surprinsi de autoritati incercand sa ne fure tara. Acestia au fost prinsi cu sacose intregi de pamant romanesc, burdusite pe sub scaunele trenurilor care trebuiau sa ii duca inapoi in Ungaria. Totul a plecat de la un roman vigilent, care a surprins un ungur in timp ce scurma dubios prin pamant. „Mi s-a parut suspect si am alertat imediat organele. Mi-au spus niste prieteni ca astia is veniti aici sa ne fure tara, dar in halul asta nu credeam”, ne-a declarat un localnic care a preferat sa isi pastreze anonimatul, din motive lesne de inteles.

Autoritatile sustin ca au confiscat cateva tone de pamant romanesc de cea mai buna calitate. „Am gasit sacose, saci si valize cu pamant. Unul dintre ei a fost chiar mai inventiv, ascunzand pamantul intr-un ghiveci cu un ficus. I-am dus pe toti la sectie pentru interogatoriu”, ne-a declarat Maricel M, seful de post din Ghimes.

foto: kristofer

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5 Comments on “Ungurii veniți la Ghimeș au fost prinși încercând să scoată din țară sacoșe cu pământ românesc

  1. Pingback: Pentru de dimineață | aghiuţă

  2. asta e bun de titlu de reportaj „Romania furata la bucata” …:)))))) Stai linistit, ca daca a fost asa, au luat de fapt pamantul ca sa puna pe morminte….sa simta ca sunt ingropati in pamant romanesc :)))

  3. dar idioti mai sunteti!!!! si ce naiba sa faca cu pamantul furat??? credeti ca e atat de pretios???? de ca si cum 1kg de pamant romanesc are o ,mare valoare!!! ori sunteti prosti… , ori ca faceti!!!!!

  4. Nu este de mirare. Ungurii cunosc valoarea reala a pământului românesc. Numai noi suntem nişte naivi şi-i lăsăm pe ei să facă ce vor pe [cu)pământul nostru.Ştefan cel Mare,Avram Iancu,Horea-Cloşca şi Crişan,Andrei Muresan sau Ciprian Porumbescu se întorc în mormânt când aud cum ne chinue această naţie, care desigur profită la maxim de interesele mafiote a unor români despotici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *