Medicii de familie vor elibera, de astăzi, numai rețete culinare

Medicii de familie continua greva. Nemultumiti de contractele oferite de Casa de Asigurari, acestia au decis sa nu mai elibereze retete compensate sau gratuite catre pacienti. Ca sa nu fie acuzati insa ca sunt nepasatori fata de situatia asiguratilor, medicii de familie vor elibera totusi retete culinare. „Pacientii vor putea veni in continuare la medicii lor de familie. Acestia sunt obligati sa ii consulte si sa le prescrie, in functie de afectiune, reteta culinara cea mai potrivita”, a declarat pentru Steagul Rosu, Catalin Andriescu, presedintele Asociatiei medicilor de familie din Bacau.

Reprezentantii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate sustin insa ca masura este inutila, mai ales din punctul de vedere al pacientilor. „Oamenii vor face bors cu retetele alea”, a declarat nemultumita Viorica Draganuta, directoarea CJAS Bacau.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 Comments on “Medicii de familie vor elibera, de astăzi, numai rețete culinare

  1. Pingback: Pentru de dimineață | aghiuţă

  2. bah pune-ti link sub articole sa pot sa le dau share pe FB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *