Atenție! Specialiștii au descoperit că printre fructele infestate cu E.coli se numără și Apple

Specialistii din cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii au facut o dezvaluire soc. Conform ultimelor cercetari privind bacteria E.coli, care a facut 19 victime pana acum, se pare ca printre fructele afectate se numara si Apple. Steve Jobs, bosul de la Apple, se declara extrem de ingrijorat si face un apel la calm catre utilizatorii de terminale Imac, MacBook, Ipad si Iphone. „Trebuie sa le spalati bine inainte sa le folositi. Vom incerca in perioada urmatoare sa producem un antivirus puternic, care sa opreasca aceasta pandemie. Deja am luat legatura cu medicii specialisti de la OMS si vom gasi impreuna o solutie”, a declarat Jobs.

Medicii OMS sunt ingrijorati, deoarece infestarea terminalelor Apple poate duce la o raspandire rapida a bacteriei. „La primele semne de infectie, care s-ar traduce prin blocarea sistemului de operare, imposibilitatea de a accesa Apple Store sau altele de genul, rugam utilizatorii sa se deconecteze imediat de la internet pentru a nu propaga bacteria”, avertizeaza medicii.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *