Video: Notar din Bacău, prins cu 202 km/oră pe E85

Ovidiu Cristian Stoica, un notar băcăuan, a fost prins pe radar cu viteza de 202 kilometri la oră, pe Drumul European 85. Asta după ce el a ignorat semnalul poliţiştilor care i-au făcut semn să tragă pe dreapta.

Ovidiu Stoica are 34 de ani şi circula dinspre Râmnicu Sărat către Buzău, cu cu un Corvette de ultimă generație, înmatriculat în Bulgaria, când a fost surprins de aparatul Radar circulând cu 225 kilometri pe oră în zona Crucea Comisoaiei.

Poliţiştii l-au dat în urmărire, după ce a refuzat să oprească la un prim filtru. Scuza bărbatului a fost că la aşa viteză nu a văzut echipajul de la Rutieră. Notarul va fi pieton timp de 90 de zile, cât i-a fost suspendat permisul de conducere.

Nu sunt primele probleme pe care le are cu legea notarul băcăuan, Stoica fiind acuzat de șantaj de o fostă prietenă. Acuzațiile nu au fost admise în primă instanță, urmează recursul.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *