Benea, la maratonul de la Moeciu: „Doi cârcei m-au prăbușit la kilometrul 31. Era să nu termin cursa”

Dragoș Benea a reușit să termine primul maraton din activitatea sa sportivă, după ce, anul trecut, a abandonat la Piatra Craiului, din cauza unor probleme de sănătate. Pentru acest an, președintele Consiliului Județean Bacău s-a ambiționat să treacă linia de finish a Eco Maratonului de la Moeciu de Sus. ”E o performanță în sine să termini de alergat cei 42 de kilometri. Eu i-am terminat în șapte ore și opt minute”, a declarat Benea, pentru Steagul roșu.

Sâmbătă, a fost cât pe ce să abandoneze, dar a fost salvat de spiritul de fair-play al altui alergator. „La kilometrul 31, m-au luat doi cârcei și m-am prăbușit. M-a ajutat să revin în cursă un alt competitor, care s-a întors din drum pentru mine”, a povestit politicianul-maratonist. La ora publicării acestei știri, clasamentul încă nu fusese dat publicității.

Competiția a fost mare, numărul de locuri fiind limitat și epuizat cu mult înaintea fluierului de start. Cei câteva sute de competitori au venit din 17 țări. „Au fost greci, unguri și chiar o japoneză. A alergat și un moș de 72 de ani”, a spus Dragoș Benea. El s-a simțit bine în compania adversarilor: „E o comunitate open-mind. Nu am văzut politicieni sau vipuri, dar au fost mulți manageri de la mari coprorații, oameni pasionați de acest sport”.

La Eco Maratonul de la Moeciu de Sus, Benea a mai întâlnit șapte-opt băcăuani, de la Clubul Alpin.

Sursa foto: ecofotografie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 Comments on “Benea, la maratonul de la Moeciu: „Doi cârcei m-au prăbușit la kilometrul 31. Era să nu termin cursa”

  1. Pingback: Benea a fugit prin munți. La maraton | aghiuţă

  2. Pingback: Benea aleargă la maratonul Ciucașului | aghiuţă

  3. Pingback: Dragoș Benea aleargă în Maratonul de la Piatra Craiului | aghiuţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *