Fun

EXTRATERESTRUL DIN ROSWELL. Imagini din arhiva Guvernului SUA

Luna trecută, FBI a desecretizat pentru prima dată documente legate de incidentul din 1947, care sugerau că o farfurie zburătoare a aterizat la Roswell. Iar acum apare şi primul video, care ar arăta unul dinte extratereştrii care ar fi supravieţuit prăbuşirii OZN-ului.

Filmul arată un „extraterestru” cu ochi şi cap giganţi şi un nas şi o gură foarte mici. Imaginile au apărut prima dată pe site-ul allnewsweb.com, auto-intitulat „singura sursă de ştiri intergalactice din lume”. Portalul susţine că acest clip face parte din arhiva Guvernului SUA, care a studiat în secret OZN-urile şi extratereştrii, între 1942 şi 1969.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *