„Românii au talent”. Ştefan Florescu, Cosmin Agache şi Rebecca Neacşu merg în finală

„E una dintre cele mai puternice semifinale”, a spus Mihai Petre în debutul semifinalei cu numărul 3 la Românii au talent. „Sper să câştige trupele mele favorite”, a mai spus coregraful înainte ca Pavel Bartoş să cheme în scenă primii concurenţi – trupa Clevers. Îmbrăcate în costume de deţinuţi, fetele de la Clevers au umplut scena de energie şi de efecte pirotehnice. „Sunt de neoprit”, a spus Mihai Petre, felicitându-le pentru starea de energie pe care o transmit şi „pentru ideea cu care au venit”. „Sunteţi una din trupele mele favorite. Bravo, fetelor!”, le-a mai spus coregraful. „M-aţi dat pe spate la preselecţie şi nu s-a schimbat nimic nici până în ziua de astăzi”, a continuat şi Andi Moisescu lăudând prestaţia dansatoarelor.

Acrobaţi şi dansatori, Oana şi Bogdan, respectiv AcroMistyc , şi-au propus să încânte publicul, după cum au declarat în interviul de prezentare. Cei doi au fost la înălţime la propriu, dansând tango în timp ce se aflau suspendaţi deasupra scenei. „Doar m-am uitat la ei şi am febră musculară”, a spus Pavel Bartoş spre deliciul publicului. „Eram sceptic în ceea ce vă priveşte, dar aţi reuşit să ne uimiţi”, a spus Petre duo-ului de acrobaţi care s-au prezentat în semifinală cu un număr total diferit de cel de la preselecţii. ” Aţi oferit un spectacol total” , a spus şi Andi Moisescu, felicitându-l pe Bogdan că reuşeşte să facă ce vrea din partenera lui fără ca aceasta să se supere.

Cu o şansă mare în buzunar a venit pe scenă Marian Vasilescu, studentul din Drobeta Turnu Severin care a făcut-o pe Andra să fredoneze alături de el refrenul de la „Hero”, a lui Enrique Iglesias. Şi ca să demonstreze că poate fi mai mult decât un latino-lover, tânărul a schimbat rapid registrul muzical cântând şi muzică populară. „Ar vrea Iglesias să cânte aşa muzică populară”, i-a spus jurata Andra lui Marian Vasilescu. „Ai ceva al tău pus de-o parte”, a auzit concurentului de la Andi Moisescu, în vreme ce Mihai Petre i-a punctat atuurile: „Charisma şi felul în care arăţi sunt punctele tale forte şi sper ca publicul să fie alături de tine”.

Cu strungăreaţă şi o voce ireală ce părea că nu iese dintr-un piept atât de micuţ, Rebecca Neacşu a ridicat sala în picioare când a cântat „Ave Maria”. „Eşti preferata mea”, i-a spus Mihai Petre fetiţei. „Eşti uimitoare şi fantastică şi îţi mulţumesc că ai venit. Ai reuşit să mă scoţi complet din platoul ăsta şi să mă duci în altă lume”, a afirmat acesta emoţionat mărturisind că, din punctul lui de vedere, doar două voci s-au auzit cu adevărat pe scenă la „Românii au talent”, iar una dintre ele este cea a Rebeccăi.

Concurentul cu numărul 5 a fost Daniel Borşan, un Dracula îndrăcit care a dansat aşa cum doar el ştie pe melodia lui Scooter. Şomerul din Turda a reuşit să obţină două X-uri de la juraţii Andra şi Andi Moisescu în timp ce ţopăia costumat în vampir. De altfel, acesta i-a spus şi lui Borşan că s-a convins că e un concurent „de finală, dar nu pentru emisiunea Românii au talent, ci pentru Ce se întâmplă doctore”.

La minutul 21.44 a intrat în scenă Alma Nicole Boiangiu, bucureşteanca de 19 ani, care a îmblânzit publicul cu o voce şi un pian. Extrem de talentată, tânăra a mărturisit că intenţionează să dea admitere atât la Universitatea de Teatru cât şi la Conservator.

Articolul integral, în Gândul.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *