ÎN CULISE LA ”Românii au talent”. Băcăuanul NARCIS IANĂU a avut-o alături pe mama întoarsă din Italia

Imediat după semifinală, toată familia s-a adunat în jurul lui Narcis. Campionul televotului de vineri seara părea un adolescent cu totul diferit faţă de băiatul timid care a venit la preselecţii aşteptându-se ca lumea să râdă de vocea lui. Era mai sigur pe el, îşi tachina uşor tatăl şi fratele mai mic şi, spre deosebire de prima lui apariţie pe scenă, o avea alături pe mama sa.

Felicia Ianău lucrează de zece ani în Italia şi a venit acum în ţară să-l audă pe Narcis cântând în semifinale. „De mic el are voce, ideea e că toată lumea râdea de el şi îl descuraja şi atunci i-am spus: <>”, povesteşte ea. Dacă înainte toţi râdeau de Narcis, acum, după ce l-a văzut la preselecţii, lumea nu mai conteneşte cu laudele. Propria lui mamă nu a ştiut înainte de show că băiatul poate cânta atât de bine. „Nu am văzut emisiunea, m-am uitat la el a doua zi, pe internet. Nu m-am aşteptat să cânte atât de bine, să iasă totul perfect”, a spus ea, convinsă că băiatul a moştenit talentul de la tatăl său, care are voce de tenor.

Prima lecţie de canto dată de tată: „Să simţi că ieşi din plămâni”

„Taică-său cânta foarte bine când l-am întâlnit”, îşi aminteşte Felicia Ianău. Tot el a fost acela care i-a dat prima lecţie de canto. „Cânta în corul bisericii şi i-am spus: <>, auzisem şi eu de la un profesor” , spune bărbatul care nu şi-a cultivat vocea de tenor. „Tata e ruşinos, nu vrea să cânte. Spune că s-a apucat de fumat şi că nu mai are voce”, îl trădează Narcis. Tânărul contratenor îşi exeresează vocea câte cinci-şase ore pe zi şi a făcut progrese uluitoare faţă de preselecţii.

„Sunt onorat că fac parte din echipa care te-a descoperit”, i-a spus juratul Mihai Petre. „Nu cred că am auzit ceva mai frumos în viaţa mea”, a confirmat şi Andra. Narcis Iustin Ianău a vorbit cu profesori de la Conservator care i-au garantat că vocea lui nu se va schimba cu vârsta. „O dată cu vârsta, vocea începe să mi se amplifice, prima dată mi s-a schimbat între 12 şi 13 ani, s-ar mai putea schimba până la 18 ani. Nu mi se va îngroşa vocea orice ar fi”, a spus tânărul. În urma voturilor publicului, el s-a clasat pe locul întâi în semifinala de vineri, fiind primul finalist al concursului.

Să revedem performanța băcăuanului:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “ÎN CULISE LA ”Românii au talent”. Băcăuanul NARCIS IANĂU a avut-o alături pe mama întoarsă din Italia

  1. Pingback: Pentru de dimineață | aghiuţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *