Vezi cum arată cea mai mare fotografie din lume – VIDEO

Fotograful Jeffrey Martin a realizat fotografia de interior cu cea mai mare rezoluţie din istorie, de 40 de gigapixeli, reprezentând o vedere panoramică a Bibliotecii Mănăstirii Strahov din Praga, scrie Wall Street Journal. Imaginea de 360 de grade permite examinarea tuturor celor 42.000 de volume din bibliotecă, care datează din secolul al XIII-lea. Imaginea este atât de mare şi clară încât pot fi văzute chiar şi titlurile cărţilor din rafturi.

Fotografia, disponibilă pe site-ul www.360cities.net, are 280.000 x 140.000 de pixeli, adică 40 de gigapixeli. Dacă ar fi imprimată, această imagine ar măsura 23 de metri. Imaginea este compusă din 2947 de fotografii de înaltă rezoluţie, iar artistul a avut nevoie de cinci zile pentru a o realiza. „Am început de la tavan, şi în prima zi, până la ora 17:00 când s-a terminat programul bibliotecii, realizasem aproximativ 20% din încăpere. Aşa că mi-am lăsat toate aparatele acolo până a doua zi. Acesta este unul dintre avantajele în a fotografia într-o bibliotecă din secolul XVIII: aparatul meu de fotografiat este cel mai puţin valoros lucru de acolo”, a declarat fotograful Jeffrey Martin.

Sursa: mediafax.ro.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “Vezi cum arată cea mai mare fotografie din lume – VIDEO

  1. Pingback: VIDEO Cea mai mare fotografie din lume are 40 de gigapixeli « Blog de biblioteconomie şi ştiinţa informării

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *