Shakira are interdicție pe Santiago Bernabeu

O relație amoroasă afectează până și muzica de pe stadioane. Oficialii clubului Real Madrid au decis să nu mai difuzeze melodiile interpretate de Shakira la staţia de amplificare de pe stadionul Santiago Bernabeu, după ce columbianca a recunoscut că are o relaţie cu fotbalistul de la FC Barcelona, Gerard Pique, informează As.

Potrivit sursei citate, până în urmă cu mai multe săptămână, Waka-Waka, imnul Cupei Mondiale, interpretat de Shakira, era printre melodiile cel mai des difuzate la staţia de amplificare de pe Santiago Bernabeu, înainte şi în pauzele partidelor susţinute de Real Madrid. „Însă totul este istorie. După ce cântăreaţa columbiană şi-a confirmat relaţia cu Pique, oficialii madrileni au decis ca niciun cântec al ei să nu se mai audă pe stadionul lor”, scrie As.

Pe de altă parte, Shakira a publicat pe Twitter o poză alături de Pique şi a scris: „Vi-l prezint pe soarele meu”.

Sursa: mediafax.ro.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *