Răpire ca-n filme, în Bacău!

Un copil de şapte ani a fost răpit ieri de către patru persoane, care au cerut în schimbul eliberării lui suma de 50.000 de lei. În scurt timp poliţiştii băcăuani i-au depistat pe cei patru suspeţi şi îi cercetează pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Copilul a fost răpit când ieșea de la grădiniță de către un cetăţean şi introdus într-un BMW X5 înmatriculat în Italia. În urma sesizărilor, după aproximativ două ore şi jumătate, suspecţii au contactat persoane din anturajul familiei minorului, solicitând în schimbul eliberării acestuia suma de 50.000 de lei.

În urma negocierilor purtate între cele două părţi, sub coordonarea poliţiştilor, în jurul orei 19.00, minorul a fost recuperat şi predat familiei. Eforturile Poliției au condus la identificarea şi depistarea celor patru suspecţi care au fost conduşi la sediul IPJ Bacău pentru cercetări. Cei patru bărbaţi au vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani, sunt toţi din judeţul Suceava şi sunt cercetaţi pentru lipsire ilegală de libertate. Ei au fost reţinuţi şi vor prezentaţi Judecătoriei Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Se pare că răpitorii au încurcat copilul, ei intenționând să ia un alt copil, al familiei Stănescu, care le datora niște bani.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “Răpire ca-n filme, în Bacău!

  1. Pingback: Pentru de dimineață | aghiuţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *