Tatăl Monicăi – șomer din cauza lui Irinel Columbeanu

Scandalul din jurul familiei Columbeanu îl aduce în prim-plan și pe tatăl Monicăi, Emil Gabor. El s-a plâns la Acces Direct, de la Antena 1, că nu a fost angajat nicăieri, din cauză că toată lumea îl știa drept socrul lui Irinel Columbeanu și, astfel, toți considerau că nu are nevoie de bani. „Când zici la cineva că ești socrul lui Columbeanu, nu e normal că zice că «te-ajută ginerele, ce-ți trebuie ție serviciu»? Acuma sunt șomer, că toți suntem șomeri în Bacău”.

Emil Gabor a povestit că a lucrat la Perom, Avicola, dar, din cauza spermarketurilor, fabricile se demolează.

Emil Gabor a comentat divorţul dintre fiica lui Monica şi Irinel Columbeanu. Bărbatul a spus că el a fost de la bun capăt împotriva mariajului fiicei sale cu miliardarul. Emil Gabor a declarat că acuzaţiile pe care Veronica, fosta lui soţie, i le-a adus Monicăi, în înregistrarea dată publicităţii de Irinel, au fost făcute în circumstanţe ciudate. „Fosta mea soţie a făcut o greşeală să spună lucrurile alea despre Monica lui Irinel, dar ea n-a ştiut că este filmată. Nu cred că Veronica a vrut să-i facă rău Monicăi, nu ştia că se va ajunge la divorţ”.

Cine ştia de Columbeanu înainte să apară fiica mea?

„M-am supărat când am văzut ce s-a întâmplat. Eu n-am fost de acord cu căsnicia lor, Irinel e mai mare cu trei decât mine. El e un om rău şi urmăreşte numai prospături. Am încercat să vorbesc cu Monica acum 2 săptămâni, dar era la poliţie că dispăruse duba cu lucrurile. Dar am vorbit cu Ramona şi i-am spus să-i transmită ceea ce am avut de spus. Nu cred că Monica şi-ar fi bătut fiica. Ea are suflet de mamă, nu şi-a bătut fiica cu bestialitate. E adevărat că un copil trebuie scuturat, dar Monica n-a bătut-o pe Irina”, a spus Emil Gabor. „Cine ştia de Columbeanu înainte să apară fiica mea? Ea era model la Cluj şi apoi el a luat-o şi s-a folosit de ea.”, a mai spus tatăl Monicăi.

După ce tatăl Monicăi a citit scrisoarea către Monica, Mărioara Zăvoranu a ținut să il aprecieze și să îl susțină pe Emil Gabor, remarcand faptul ca este un om deosebit, foarte emotionat si care a avut curajul sa creasca de unul singur trei fete. A condamnat-o, totodată, pe mama lui Moni, pentru ca a plecat în Italia să muncească, fără să se uite în spate.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “Tatăl Monicăi – șomer din cauza lui Irinel Columbeanu

  1. Pingback: Pentru de dimineață | aghiuţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *