Mutu, Chivu și restul naționalei se antrenează în Bacău, pentru meciul cu Luxemburg

Membrii echipei naționale de fotbal a României și stafful tehnic au sosit în Bacău, cu o cursă charter a companiei Tarom. Înfrânți în meciul cu Bosnia, cu 2-1, fotbaliștii români au defilat cu capetele plecate, prin tunelul format de suporteri și presă, la Aeroportul „George Enescu”.

Accidentat în campionatul italian, Cristi Chivu a fost dus la o clinică privată din centrul Bacăului, unde căpitanul naționalei a fost supus unor investigații RMN.

Șansele de calificare la Campionatul European din 2012 nu sunt decât matematice, pentru tricolori. Ei ar trebui să câștige toate meciurile pe care le mai au de disputat în grupă. În plus, ar fi nevoie să mai beneficieze și de conjuctura favorabilă din alte partide ale grupei.

Sursa foto: kristofer.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *