Fun

Flexisexualitatea înnebunește lumea vedetelor

Expresia flexisexualitatii descrie persoanele care au o anumita orientare sexuala, dar nu permit ca aceasta sa le limiteze. Trendul este intalnit in special printre femeile de 30-40 de ani, care simt atractie si pentru reprezentantele de acelasi sex.

Elita de la Hollywood a provocat raspandirea tendintei la intreaga populatie. Multe cantarete si actrite celebre au descris, au cantat sau chiar si-au aratat astfel de relatii pe scena. De exemplu, sarutul pasional dintre Madonna si Britney Spears sau aventurile cu femei ale Angelinei Jolie. O reprezentanta mai tanara a femeilor flexisexuale este Lindsay Lohan. Ea a negat ca ar fi lesbiana, in ciuda relatiei ei cu Samantha Ronson, mai tarziu intorcandu-se la sexul masculin din nou.

Femeile devin mai increzatoare odata cu varsta

„Femeile sunt mult mai deschise pentru astfel de experiente atunci cand ajung la 40 de ani si sunt mai increzatoare in sexualitatea lor. Daca apare o oportunitate, ele ar putea gandi „De ce nu?”, in special in cazul in care au fost intr-o relatie de lunga durata”, a declarat psihologul Cecelia D’Felice

Actrita Drew Barrymore, care a fost casatorita de doua ori, de asemenea, a marturisit ca s-a confruntat cu pasiunea pentru femei de cateva ori. Ea a explicat ca a ajuns sa-si cunoasca propriul corp prin intermediul altcuiva, care s-a intamplat sa fie alta femeie.

Psihologii sustin ca flexisexualitatea a devenit o tendinta mai ales din cauza celebritatilor de sex feminin, care au vorbi in public despre faptele lor. A existat si inainte, dar acum flexisexualitatea se raspandeste cu viteza luminii.

Un articol intimatemedicine.com.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *