Un băcăuan are succes la „Românii au talent”

Narcis Iustin Ianau Narcis Iustin Ianău este un băiat de 15 ani din Bacău. El a venit la emisiunea Românii au talent, pentru ca mama lui să-l vadă cântând la scenă deschisă și sa arate lumii ce voce are. Narcis Iustin Ianău a uimit atât juriul, cât si publicul cu vocea sa, extrem de inaltă, de contratenor. Andra l-a aplaudat, ridicându-se in picioare si i-a spus: “Ne-ai șocat într-un mod extrem de plăcut. Cânți minunat!”. Primind cei trei de DA, Iustin a mers mai departe. Conform contrasens.com, Iustin este elev la Liceul de Artă din Bacău.

Conform Gândul, Andi Moisescu i-a spus că are tot ce îi trebuie pentru a câştiga marele premiu de 120.000 de euro. Narcis a mărturisit că nu a luat niciodată lecţii de canto, acesta fiind un talent cu care s-a născut. „Mama mea fiind în Italia de câţiva ani nu prea m-a auzit cântând. Ea a crezut că nu pot realiza ceva cu această voce. Îmi doresc să mă vadă cântând la scena deschisă”, a spus el. Iustin şi-a descoperit talentul în copilărie, când cânta pentru corul unei biserici. Atunci şi-a dat seama ce poate face cu voce lui. Din partea celorlalţi a simţit mereu descurajare.

Multora dintre cei care au văzut prima emisiune din „Românii au talent”, puştiul le-a adus aminte de celebra Susan Boyle, vedeta din 2009 a emisiunii „Britain’s Got Talent”.

Sursa: stirileprotv.

Vezi mai multe pe Romanii au talent
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 Comments on “Un băcăuan are succes la „Românii au talent”

  1. Pingback: Românii n-au talent la copiat | aghiuţă

  2. Pingback: “Românii au talent”. Concurenţă pentru băcăuanul Iustin Ianău: Rebeca, fetiţa de 6 ani | Steagul roşu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *