Miting pentru stoparea poluării de la Amurco

Grupul de inițiativă “Închideţi Amurco! Opriţi poluarea!” cheamă toţi băcăuanii care nu mai suportă poluarea cu amoniac de la Amurco (Combinatul de Îngrăşăminte Chimice – CIC) la o acţiune de protest. Conform unui comunicat remis presei, mitingul va avea loc marţi, 15 februarie 2011, de la ora 10.15, în faţa Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului, str. Oituz, nr. 23 (vis-a-vis de Tribunal).

„Protestul se va desfăşura în paralel cu întrunirea comisiei care se pregăteşte să emită autorizaţia de mediu pentru Amurco. Mitingul este autorizat. Şi-au anunţat participarea reprezentanţi ai societăţii civile şi locuitori din Bacău şi din comunele Nicolae Bălcescu, Cleja, Faraoani şi Letea Veche.

Autorităţile trebuie să ţină seama de poziţia cetăţenilor faţă de poluarea cu amoniac. Grupul “Închideţi Amurco! Opriţi poluarea!” solicită Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului să nu elibereze autorizaţia de mediu, până când Amurco nu îşi rezolvă problemele de poluare.”
sursa: comunicat de presă


Foto: contrasens.com.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 Comments on “Miting pentru stoparea poluării de la Amurco

  1. Pingback: Marţi se protestează pentru închiderea CIC Bacău (Amurco) | talentirosit.com

  2. Dupa ce ani de-a randul a fostul unul dintre finantatorii de baza ai PD-L-ului, prietenul lui Videanu (pe numele sau Ioan Nicolae) nu mai vrea sa cotizeze la teschereaua lui Basescu. Bacauani, haideti sa-l pedepsim pe Ioan Niculae… si sa-i inchidem combinatul chimic din Bacau!!! Bacauani, semnati petitia pentru inchiderea Amurco… cine-l tradeaza pe Zeus trebuie pedepsit!

  3. Pingback: Marţi se protestează pentru închiderea CIC Bacău (Amurco) : Cristi Juverdeanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *