Prefectul Scripăț: „Nu i-o frec lu’ doamna Romaneț”

Scandal în administrația locală, după ce Mirela Romaneț, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Județean Bacău, a spus despre prefectul Constantin Scripăț că „o freacă aiurea, într-o veselie”. Conform 1TV Bacău, Romaneţ a fost deranjată de faptul că prefectul Scripăţ a transformat o dezbatere publică despre poluarea Bacăului de către fostul CICh într-un demers cu tentă electorală. Mirela Romaneţ şi-a făcut publică poziţia pe contrasens.com, chiar în timpul programului de lucru:

„Nu este vina niciunuia dintre iniţiatori că atâta îl duce mintea pe prefect, care o freacă aiurea într-o veselie debordantă.
-Mirela Romaneț, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgență”

Replica prefectului nu a întârziat, la solicitarea 1TV Bacău:

„Multă, multă sănătate, dacă tot o frec. Dar ce frec, ca să știu? Am probleme mai importante, decât să i-o frec lu’ doamna Romaneț”.
– prefectul Constantin Scripăț

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *